top of page

UTLEIE

LYD
Vi kan levere lydflater til ditt arrangement, sammen med gode samarbeidspartnere kan vi levere alt fra små taleanlegg til store konsertsystemer.

LYS
Lys brukes til å forsterke et uttrykk eller et budskap, og vi kan levere alt fra dekorativ belysning til komplett scenebelysning.

SCENE
Vi kan levere alt fra enkle sceneplatter til komplette sceneløsninger med truss, lyd, lys, backline og AV-løsninger.

AV / BILDE
Vi tilbyr forskjellige bilde og AV-løsninger tilpasset ditt arrangement.
Alt fra enkle skjermløsninger til store prosjekterte visningsflater.

TELT
Fra eget lager kan vi levere enkle teltløsninger i flere størrelser og utformeringer, og med gode samarbeidspartnere kan vi levere alt av teltløsninger med innredning og innhold.

SAMBAND
Kommunikasjon er essensielt ved et hvert arrangement, og for at denne går så effektivt og korrekt som mulig tilbyr vi flere forskjellige typer sambandsløsninger.

RIGG / HMS
Vi har et betydelig lager av nødvendige hjelpemidler for at rigging og gjennomføring at ditt arrangement skal gå så smidig og sikkert som mulig.
Alt fra stillaser, gjerder, fallsikringsutstyr, verneutstyr, m.m.

RESTEN
Med erfaring fra planlegging og gjennomføring av en mengde varierte arrangementer er det ikke utenkelig at vi har akkurat det du trenger liggende på lager -
Ta kontakt for en hyggelig
event prat!

TJENESTER

KONSERT / FESTIVAL
Skal du arrangere konsert
eller en festival?
Vi kan bistå med alt fra sceneløsninger til konseptutvikling med totalproduksjon av arrangementet.

BRYLLUP
Vi kan bistå med alt fra leveranse av bord, stoler, lyd og lys - til komplett leveranse med prosjektledelse slik at du får din drømmedag helt uten bekymringer slik den er planlagt og du ser for deg!

MAKE UP

PROSJEKTLEDELSE
Har du behov for prosjektledelse under ditt arrangement for å sørge for at alt går som planlagt slik at du kan brude tiden på dine kunder eller besøkende.
Vi har bred erfaring i koordingering og prosjektledelse av både profesjonelle aktører, egen stab og frivillige.

IDRETTSARRANGEMENT
Vi besitter bred erfaring i gjennomføring av store idrettsarrangementer, og kan bistå med alt fra konseptutvikling og komplett gjennomføring til leveranse og mannskaper til gjennomføring av det dere måtte ha behov for.

EVENTS
Vi besitter erfaring, utstyr, kreativitet, kapasitet og kompetanse til å gjennomføre de fleste typer events, så har du en idé eller en konkret plan som du ønsker gjennomført - er det bare å ta kontakt!  

KONSEPTUTVIKLING
Med variert bakgrunn og bred erfaring har vi kompetanse, innsikt og kreativitet til å bistå med videreutvikling og innholdsfylling av budskapet som ligger til grunn for din idé, ditt produkt eller ditt konsept!

GRAFIKK & WEB
Som en naturlig del av budskapene som kommuniseres gjennom arrangementene vi gjennomfører, er det ofte behov for å støtte seg til trykte eller digitale medier i tillegg.
Vi besitter betydelig kompetanse innenfor grafisk arbeid, trykte flater, digitale flater som nettløsninger og ikke minst sosiale medier.

TOTALLEVERANDØR
Med Biti Konsept & Event
på laget har du en samarbeidspartner som følger deg fra idé og konseptutvikling, til produksjon og gjennomføring med kartlegging og evaluering om man har oppnådd ønsket effekt for sitt budskap!

Logo_hvit_skrift_transBG.png
bottom of page